Hippe traktaties: DE uitkomst!

 

Hippe traktaties: No stress met deze leuke kant-en-klare traktaties. Maar ook diy pakketjes voor de knutselaars!

Image

Wij zijn alweer even in de lente en nog even en dan begint de zomer weer! Voor ons de tijd van de verjaardagen. Wij hebben alle 4 onze verjaardagen in de zomer. Mooi geregeld zeg ik. We hebben meestal geluk en gaan we met het hele spul naar buiten.

Ook een spannende tijd voor onze kleine jarige Jobjes. Taart, cadeautjes, visite en trakteren! En dat laatste kan me nu al stress opleveren. Ondanks dat ik altijd wel iets in elkaar frutsel, ik wil altijd wel iets origineels maar niet  ‘over the top’. Ik zie soms de mooiste creaties voorbij komen bij mijn kinderen op de opvang. Super veel respect voor deze moeders en ik vind het heel mooi maar met de stress die ik al heb om de verjaardag rond te krijgen met alle boodschappen en cadeaus, heb ik er bar weinig tijd voor. Het blijft dan altijd met iets standaards maar wel leuk.Image

Op onze site en op twitter zie ik regelmatig http://www.hipperdepip.com /hippetraktaties voorbij komen. Op hipperdepip vind je tal van kant en klare traktaties voor een mooi klein prijsje. Ben je helemaal geen knutseldier en wil je toch leuk voor de dag komen voor jouw Jobje dan is dit perfect voor jou! Ook vind je er leuke uitdeelcadeautjes voor kleine prijsjes en DIY pakketjes als je toch tijd hebt om te knutselen en freubelen.

Mijn meisje wordt aan het eind van de zomer 4 jaar en ik zoek iets origineels om te trakteren voor haar. Ook hier staan leuke traktaties op voor afscheidsmomentjes. Maar ook voor jufs en meesters, geboortes, uitnodigingen, buttons, leuke zakjes, noem maar op. Ook de nieuwste rage met de loom bands zijn hier te verkrijgen.

De uitvinding voor ouders zoals ons!!

Image Image Image

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s