Dubbel feest!

Zondag was het dubbel feest voor ons! Ik werd 35 jaar en onze zoon Senne haalde zijn A- diploma. Ik was van plan om lekkere cakejes te bakken maar het mooie weer stuurde deze plannen in de war. In plaats van blikken in de oven te schuiven, besloot ik mijn blik op oneindig te zetten..met een boek in de tuin. Hebben jullie ook van het prachtige weer genoten?

Wel versierde ik een étagère met duikbrillen, snoepdolfijnen en vlaggetjes gestempeld met de afbeelding van een walvis. Deze stempels kocht ik bij www.studiozomooi.nl

 

Dit zwemdiploma zal vast niet de laatste zijn in ons gezin, dus mijn speurtocht naar originele cakejes leverde alvast erg fijne resultaten op. Deze cupcakes  zijn zo gaaf, met een beetje oefening moet ik ze toch kunnen maken?

cupcakes zwemles

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het was erg leuk geweest wanneer we dit dubbele feest hadden kunnen benadrukken met een originele versiering. Op de website van De Winkel van Papier zag ik deze geweldig leuke en handige slinger. Welk feestje je ook viert, je maakt er zelf je eigen slinger bij. Deze woordbanner bevat namelijk 138 letters, cijfers en symbolen.

winkel van papier

 

 

Iedere dag is toch een feestje, en jij hangt je eigen, persoonlijke slinger op!

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s