De leukste stickers!

Misschien ken je Iksticker.com nog van de prijsvraag die we hielden tijdens Valentijnsdag.
Zo niet, dan wordt het nu tijd om er eens lekker te gaan snuffelen. Zoals de naam al aangeeft, vind je bij Iksticker.com de mooiste interieurstickers.

Voor de kids
muursticker meisjeVrolijk gekleurde stickers met afbeeldingen als voertuigen, dieren en bijvoorbeeld hartjesbomen om de babykamer nog gezelliger te maken. Of misschien zoek je nog wat fleurigs voor die ene saaie wand in de speelkamer.
Vind je jouw gewenste sticker niet in het aangeboden assortiment? Dan maken ze er gewoon een voor je, helemaal naar jouw wensen!

sticker keuken

 

Tekst op de muur
Zelf ben ik weg van de tekststickers. De muursticker voor de keuken vind ik echt geweldig. Helaas is er in mijn keuken geen plek, dus ik zal moeten wachten tot ik mijn echte droomkeuken heb. 😉

Met krijt
Pas geleden besteld ik de krijtbordstickers. Ik gebruik ze voor mijn gepimpte glazen potten, waar ik voorraadpotten van maak maar je kunt zoveel leuke dingen doen met deze stickers. Ze zijn er in verschillende vormen. Plak ze op een vaas met een lief woord erop,  of laat je kindje zijn of haar naam erop schrijven.

De speciale krijtstiften in allerlei kleuren schrijven mooie en prettig. Ben je niet tevreden over je tekstje, dan poets je de sticker gemakkelijk schoon.

Op het raam
Ben je op zoek naar een originele manier om een geboorte of verjaardag aan te kondigen? Iksticker.com verkoopt supermooie, persoonlijke raamstickers. geboortesticker

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s