Soms gaat er ook wel eens wat mis…

Een favoriete bezigheid van mij en mijn dochter is toch wel cupcakes maken en koekjes bakken. We proberen dan ook regelmatig een ander recept of een leuk kant en klaar pak.
We hadden nog een pak in de kast staan waar alles in zit, beetje water toevoegen en voila! Het deegje is klaar om te kneden, rollen, figuurtjes uitsteken en ondertussen snoepen.

Gisteren gingen we dan ook even enthousiast aan de slag. Whop whop. Spul in de oven en broertje uit bed halen. Eeeehmm….. Boven aan de klungel geraakt: Was opruimen, troep ordenen, en nog meer van die klusjes die je dan zo tussendoor even doet terwijl de kinderen op het bed springen.
“De koekjes beginnen al lekker te ruiken!” Dacht ik nog… Een paar minuten later begon er toch wel een beetje een raar luchtje bij te komen….. Naar beneden rennend kwam de rook me al tegemoet! De rook stoomde de oven uit en de kamer was blauw van de dampen. Oeps!!!! Gelukkig was het lekker weer en hebben we ons verplaatst naar buiten en de ramen en deuren opengezet. 🙂

Helaas gaat er soms ook wel eens wat mis…

foto

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s